FOTO DE EQUIPO 2023-2024

PULSANDO AQUÍ APARECERÁN TODOS OS QUE ESTIVERON NOS VETERANOS DE MALPICA

AVISO

As opinións sobre dos partidos son feitas, a maioría das veces, según a información de un integrante dos Veteranos de Malpica. Seguro que haberá xente que non esté dacordo coas mesmas. Ou que sí o esté. Para iso están os comentarios si queren facer uso deles. Faltaría mais. O que sí DESEXARÍAMOS é que, ainda que usen os "anónimos" , digan claramente quen é cada un para así evitar malos entendidos. MOITAS GRAZAS.

4-3 (min. 93) Manolo Chouza.

"Repi", (Adestrador do SCD Malpica) : "Partido no que saimos relaxados en dez minutos nos que o Monte Louro en dous tiros marcou un gol, e mandou un tiro ó pao. A partir de aí empezamos a dominar e démoslle a volta ó resultado e incluso nos anularon un gol, creo que legal, porque foi un pase atrás, antes do descanso. Empezou a 2ª parte seguindo co dominio marcando dou goles e perdonando clarísimas ocasións, pero faltando dez minutos marcáronnos un gol por falta de atención e seguimos perdonando, incluso mans a mans co porteiro. Na última xogada do partido, un córner en contra non supemos defendelo e acabou con marcador axustado un partido que se podería ter ganado sin sufrir, non sei que pasaría si faltasen máis minutos. Por relaxarnos, porque nós si baixamos a tensión somos un equipo moi débil".

Óscar Leis, (Adestrador do UD Monte Louro) : "Desperdiciamos unha boa oportunidade para puntuar. O partido púxosenos de cara con 10 minutos iniciais donde fixemos o gol, ademáis de estrelar un balón no pau, e duas ocasions máis. A partir de aí desaparecemos do campo e o Malpica foi superior. Só tras encaixar o 4-1 reaccionamos e fixemos 2 goles pero xa sen tempo para máis".