FOTO DE EQUIPO 2023-2024

PULSANDO AQUÍ APARECERÁN TODOS OS QUE ESTIVERON NOS VETERANOS DE MALPICA

AVISO

As opinións sobre dos partidos son feitas, a maioría das veces, según a información de un integrante dos Veteranos de Malpica. Seguro que haberá xente que non esté dacordo coas mesmas. Ou que sí o esté. Para iso están os comentarios si queren facer uso deles. Faltaría mais. O que sí DESEXARÍAMOS é que, ainda que usen os "anónimos" , digan claramente quen é cada un para así evitar malos entendidos. MOITAS GRAZAS.

domingo, 23 de agosto de 2009

AMISTOSOS DO SÁBADO

O sábado pasado celebráronse dous partidos. O primeiro deles serviu para a presentación neste ano dos xuvenís do Malpica. Partido xogado contra do Santa Comba B e que terminou co resultado de 3-9 contra dun equipo que viña con mais preparación física que os nosos rapaces. Mentras a éstes lle durou a forma física o partido estivo nivelado (no descanso 3-3) pero despois choveronlle goles por todo-los lados.

O último dos dous partidos xogouno a SCD Malpica contra do Castriz. Un Malpica con baixas destacadas e con pouco número de efectivos. Pese a todo os que estiveron dérono todo no campo. No primeiro tempo, con gol do dianteiro do Castriz axudándose coa man , as mellores ocasións foron para o Malpica. Na segunda parte, con remontada nos primeiros minutos do Malpica, as mellores ocasións foron para o Castriz, que terminou gañando por 1-3. Hai que resaltar que xogou de porteiro neste tempo o noso ex-guardamallas Javier Chouciño, con pouco acerto pola sua parte, sobretodo no terceiro gol dos visitantes.